Saturday 10 March 2012

Mezotelioma režīmu alternatīvas

Mezotelioma režīmu alternatīvas



Joga, šķiet, pieaug popularitāte visā valstī starp cilvēkiem visās valstīs veselības nozīmi joga var būt vērtīgs ne tikai veseliem cilvēkiem, bet arī vēža slimniekiem, piemēram, tiem, kas ar Mezotelioma Vēzis, kā arī. Cīnās grūti vēža pacientiem, joga sāk integrēt paliatīvo dziedniecības režīmus, kopā ar tradicionālo ķīmijterapiju, ķirurģijas un radiācijas ārstēšanu. Joga nevar izārstēt slimības, bet var būt ļoti izdevīga, lai pacienti izjūt diskomfortu vai sāpes. Mazāk sāpes un diskomfortu bieži nozīmē vairāk laika kopā ar ģimeni un mīlēja tiem, padarot šo terapiju ļoti noderīga.

Kas ir joga? Prakse izcelsme ir Indijā, bet lielā mērā atšķiras no prakses, ko mēs redzam šodien, fitnesa centri un citi veselības centri. Šodienas praksē galvenais uzsvars tiek likts uz noteiktu ķermeņa pozīcijas vai pozas, pazīstams kā asanas, un parasti neuzskata par izmantošanas veida. Tās burtiski terminu vārds joga nozīmē "Savienība", kas piedāvā vienotību vai prāta, dvēseles un ķermeņa vienotība. Uzmanīgi noraidījumu traucējošos un posturing ķermeņa, domājams, tas var sasniegt. Mūsdienu kultūru, šiem uzskatiem tiek pieņemti ar atšķirīgo līdzdalības pakāpi. Tomēr ļoti maz nepiekritīs, joga ir daudz papildu medicīniskās priekšrocības.

Joga izceļ daudz self pārdomu un fitnesa un tādēļ ir vērtīgs grūti vēža, piemēram, mezoteliomas pacientiem. Uzturēt veselīgu ķermeni un prātu ir būtiska cīnās jebkuru slimību, bet ir īpaši svarīgi attiecībā uz vēža slimniekiem, kuras ķermeņa novājinātiem ķīmijterapiju un citu veidu apstrādei. Vidū joga ir svarīgāka priekšrocības ir tās spēja izraisīt relaksācija, kas ir svarīgi pacientiem, kas cīnās trauksmi un stresu.

Tāpat kā daudzas alternatīvas ārstēšanas rezultāti no jogas mainīsies pacients pacientam. Pacientiem tiek aicinātas izmēģināt daudz alternatīvu terapiju un atrast savu personīgo komforta līmeni. Tomēr tas nav ieteicams, lai jebkuram pacientam jebkurā slimības sākt papildus terapiju, nekonsultējoties ar ārstu. Šo terapiju var būt ļoti izdevīga, bet tradicionālās terapijas mērķus ir jāpatur prātā tāpēc, ka tie netiek ietekmētas. Pacientiem ir jābūt diezgan labu fizisko veselību, lai sāktu joga un jāpārbauda šo savu personisko ārstu.

No comments:

Post a Comment