Monday 19 March 2012

Veselīga

Veselīga
Runāt par veidiem, kā samazināt tauku, Dr Rezzan paziņoja skatītājiem skatīties uz pārtikas produktu etiķetēm un apturēt prom no pārtikas produktus ar daļēji hidrogenētas vai hidrogenētas eļļas. "Izvēlēties zemu tauku saturu un sausā piena produktiem, ēst liesās gaļas (apdares tauku un noņemt ādu), cept, cepta, braise, cept, grill vai nozagt pārtikas; izvairītos no cepta pārtika, skatīties uz slēpto tauku, salātu mērces, mērci, un pārtikas pārstrādes produktus un ierobežojumu eļļas 1-2 tējkarotes maltīti vai mazāk,"viņa ieteica. Dietologa arī ierosināja palielināt devu šķiedras diētu, jo tas ne tikai pazemina holesterīna, īpaši LDL, bet arī uzlabojusies sāta sajūtu vērtība, labu veselību, gremošanas sistēmas un sirdslēkmes risks samazinās. Daži galvenie šķiedrvielu avoti ir, pākšaugi, augļi un dārzeņi, auzas, veselo graudu maizes daži labības, uzturā makaroni, mieži, brūnie rīsi, sēklas un rieksti un popcorns.

Atsaucoties uz nātrija devu, teica Dr Rezzan, lielākais izaicinājums ir pārtraukt izmantot sāli kratītāji un nākamā problēma ir likvidēt sāļa pārtika. Viņa ieteica vākšana pārbaudīt pārtikas produktu etiķetēm un sardzē par nātrija zāles un piedevas.

Konsultants kardiologs, Shifa informēt auditoriju par dažāda veida sirds slimībām, to izplatība, ārstēšanas iespējas, kā arī par narkotiku terapijas. Viņš detalizēti apspriesti, vadības sirds slimībām, pēcapstrādes rehabilitācijas procesu, jautājumiem, kas saistīti ar zāļu terapijas un ķirurģijas iespējas.

Vispārējais ķirurgs SIH Dr Ghulam Siddique apsprieda ķirurģijas iespējas sirds slimībām, izredzes uz panākumiem un post-procedural komplikācijas. Viņš arī informēja auditoriju par jaunumiem, aptaukošanās, kas ir viens no galvenajiem cēloņiem, daudzas hroniskas un nāvējošu slimību ķirurģiska vadībā. Konsultants endocrinologist SIH Dr Osamu Atis informēt auditoriju pārvaldību, sirds slimību, kopā ar diabēta problēmām.

Seminārs beidzās ar jautājumu-atbilžu sesiju, kurā eksperti atbild uz jautājumiem, kas izvirzīti dalībnieki.
Vadošā veselības speciālisti ir aicinātas plašai sabiedrībai, samazināt kaloriju pārtiku un pieņemt aktīvāku dzīvesveidu, tāpēc, ka viņi var palikt aizsargāta no sirds un asinsvadu un citām slimībām, tostarp augsts asinsspiediens, augsts holesterīna līmenis, sirds mazspēja, sirds lēkme, aptaukošanās, diabēta un pat dažāda veida vēzi.

Ziņojumu bija izplatīti seminārā un seminārs, ko organizē Shifa International slimnīcās, paaugstināt sabiedrības sirds slimībām, kā arī viņu attieksmes un vadības. Īpaša delegācija, veco Kohatians absolventiem un liels skaits cilvēku no visās dzīves jomās piedalījās seminārā.

Konsultants dietologa pie SIH apsprieda jautājumus, kas saistīti ar uzturu, svars, uzturs un dzīvesveids cilvēkiem ar sirds slimībām. Smēķēšana, alkohola, nepilnvērtīgs uzturs, lieko svaru un aptaukošanos, diabētu, fizisko aktivitāšu, holesterīna un augsts asinsspiediens ir dažas no galvenajām riska faktoriem sirds un asinsvadu slimībām un daudzas citas malignancies izstrādes. Viņa tomēr teica, ka 80 procenti no visas sirds slimību var novērst, pieņemot veselīgu dzīvesveidu, ņemot pareizu uzturu un sardzē par kaloriju skaita uzturā.

Dr Rezzan uzsvēra turēt (ZBL, ABL) holesterīns, triglicerīdi, asinsspiedienu, glikozes līmeņa un svara normas robežās un uzturas fiziski aktīvs. "Jums ir nepieciešams pārvaldīt stresu un izvairīties no smēķēšanas un alkohola patēriņu palikt fit un veselīgu," viņa paziņoja, kamēr saraksts "7 soļi līdz veselīgu jūs."

", Lai uzlabotu savu holesterīna līmeni, aizstāt piesātinātie tauki ar Mononepiesātināto un polinepiesātināto tauku. American Heart Association iesaka 5 unces zivju patēriņu vismaz divreiz nedēļā,"viņa norāda.

No comments:

Post a Comment