Sunday 11 March 2012

Prostatas vēzis: Ēšanas tiesības

Ārstēšanas blakusparādības parasti ir pasliktināta, ja jums nav pietiekami daudz pārtikas, vai ja nav tiesības pārtikas ēst. Uzturēt labu uzturu var justies labāk un ir vairāk enerģijas. Palīdzība pēc stratēģijas, lai uzlabotu savu uzturu:

To pamata kaloriju vajadzībām. Aptuvenais kaloriju patēriņš, kāds ar vēzi ir 15 kalorijas kilogramu svaru, ja jūsu svars ir bijis stabils. Pievienot 500 kalorijas dienā, ja jums ir zaudējis svaru. Tā, piemēram, persona, kura svars ir 150 kg vajag saglabāt savu svaru aptuveni 2,250 kalorijas dienā.

Iegūt daudz proteīna. Protein būvē un remonts bojāts (un parasti vecumā) ķermeņa audu. Aptuvenais proteīnu uzņemšanu ir 0,5 līdz 0,6 gramus olbaltumvielu uz ķermeņa svara kilogramu. Tā, piemēram, 150 mārciņu personai ir 75 līdz 90 gramus olbaltumvielu dienā. Labākais olbaltumvielu avoti ietver pārtikas piena grupas (8 gramus olbaltumvielu = 8 unces piens) un gaļas (gaļas, zivju vai mājputnu = 7 gramus olbaltumvielu par unci) un olu un pākšaugi (pupiņas).

Dzert daudz šķidruma. Vismaz astoņas krūzes šķidruma dienā novērsīs izžūšanu. (Kas ir uncēm, 2 litru vai 1 pusi galonu). Šķidrumu, kas ietver ūdens, sulas, piena, buljons, piena lubas, želatīnu un citu dzērienu. Caffeinated dzērieni netiek ieskaitīts. Paturiet prātā, nepieciešams vairāk šķidruma, ja jums ir attieksme blakusparādības, piemēram, vemšana un caureja.

Pārliecinieties, ka jums vienmēr ir pietiekami daudz vitamīnu. Veikt vitamīnu papildināt, ja neesat pārliecināts, kuru vienmēr pietiekami daudz barības vielu. Ieteicamā papildus būtu multivitamīnu, kas nodrošina vismaz 100 % no visvairāk uzturvielu ieteicamās uztura pabalsti (RDA).

Marka amatā ar Dietologs. Reģistrēta dietitians piedāvā ieteikumus, ēst apiet jautājumus, var traucēt pareizu uzturu (piem., agri pilnība, rīšanas grūtības vai garšas izmaiņas sajūta).

Dietologa var būt arī veidi, kā palielināt kaloriju un liecina, ka olbaltumvielas nelielos daudzumos pārtiku (piemēram, vājpiens, instant brokastīm alkoholisko dzērienu un citu tirdzniecības piemaksas vai pārtikas piedevas).

Piezīme: Vitamīna piedevas kalorijas sniedz par enerģijas ražošanā ir būtiska nozīme. Vitamīnu nav pārtikas aizstājēju.

No comments:

Post a Comment