Saturday 10 March 2012

Termogrāfija

Termogrāfija

Lielākā daļa cilvēku ir dzirdējuši Termogrāfija. Tas ir apmēram uz brīdi, un diezgan bieži ir saistīts ar lietām, kas nav klīniskā medicīna. Piemēram, ugunsdzēsēji var izmantot Termogrāfija, lai redzēt cauri dūmu atrast cilvēki notverto aizdegšanos vai inženieri var izmantot šo tehnoloģiju, lai izlases lietām, piemēram, kļūdains elektropārvades līnijas vai Caurā izolācijas.
Tomēr, Termogrāfija, - kas var ierakstīt siltums, kas saražots pa dažādām ķermeņa daļām - bieži lieto studēt asins plūsma un lai atklātu audzējiem. Pēdējā laikā, tehnika ir arī veica savu ceļu uz karaļvalsts par alternatīvo medicīnu. Arvien vairāk praktiķiem izmanto Termogrāfija, atklāt problēmas, struktūrā un uzmanīt sadzīšanas procesā.
Attēla karte, kas ražo thermograph rāda neparastu karsti vai auksti jomās, kas liecina par dažādu slimību skaits. Kamēr ASV pārtikas un zāļu pārvalde nav apstiprinājusi Termogrāfija izmantošana skrīningam slimību, nav pierādījumu, kas liecinātu, ka tas var noderēt nākotnē attiecībā uz diagnostikas procedūrām, kas saistīti ar krūts vēzi, kuģa slimībām, galvas un kakla (extra-cranial), neiro-muskuļu un kaulu slimības un apakšējo ekstremitāšu asinsvadu slimībām.
Vissvarīgākais, alternatīvo medicīnu Piezīme atbalstītāji, Termogrāfija ir neinvazīva un non-novērojumi, padarot to daudz drošāk, nekā standarta x-ray, un, lai gan pašlaik nav apstiprinātās diagnostikas tehniku, ir cerība, ka kādu dienu tas var kļūt alternatīvu diagnostikas procedūru, tiem, kam ir dažādas slimības, kas vēlas ierobežot savu starojumu.
Vēzis ir savienojums Termogrāfija
Kamēr Termogrāfija ir tagad plaši izmanto atklāt krūts vēzi un izmērīt metastāzēm, kuri tout šo diagnostikas procedūru izmantošanu arī atzīmē, ka šāda veida siltuma attēlveidošanas var pamanīt noteiktu veidu vēža masu ilgi pirms parastākiem attēlveidošanas paņēmieniem, tai skaitā Mezotelioma slimības.
Cerības ir, ka nākotnē šāda veida digitālā attēlveidošana varētu palīdzēt atklāt vēža agrīnās stadijās, ieskaitot grūti diagnozes veida vēzi kā mezoteliomu, kas saglabājas latentu organismā jau vairākus gadu desmitus, un parasti nav iespējams diagnosticēt, līdz tā sasniedz Stage 3 vai 4 un šajā brīdī ir grūti pārvaldīt.

Šāda veida medicīniskās attēlveidošanas var parādīt arī sāpes, atklājot izmaiņas ādas virsmas temperatūru, kas var pavada sāpes valstis, Piezīme tiem, kas praksē Termogrāfija regulāru lietošanu. Tādējādi alternatīvās medicīnas speciālisti spēj labāk piekļūt sāpes, vēža slimnieks piedzīvo un var arī labāk risināt īpašas sāpes, izmantojot papildu terapijām, ieskaitot masāžu, terapija, enerģētikas jomā terapijas un citu kopēju papildu metodes summa.

No comments:

Post a Comment